vidim da je maestro u biti isto napisao, ali ovo je toliko glupo da jednostavno ne mogu vjerovati da ljudi to stvarno kupuju, zapravo, mogu vjerovati i to je zalosno u cijeloj prici.
to me podsjeca na nesto sto sam cesto primjetio na ovom forumu, pratim ga naime duze nego sto sam registriran i nadam se da se netko nece uvrijediti. ali slicno mi je kada se javi netko i trazi note za tu i tu stvar. razumijem ako ih trazi netko tko a)zna sta trazi i b)zna zasto trazi.
ali budimo iskreni, vecinom su to pocetnici kao sto sam i ja sam krvavi pocetnik na basprimu i kojima je eto "pretesko" skinuti tu stvar.
koliko god mi trenutno tesko pada sviranje basprima u nekim dionicama (a gitaru sviram dosta dugo i dosta dobro) ipak, nikada mi ne bi palo na pamet pitati nekoga za note jer i taj sam vjerojatno nikada note vidio nije za tu i tu pjesmu nego ju je mukotrpnim ucenjem (mozda i manje mukotrpnim, ovisno naravno o sposobnosti i raznim drugim faktorima) slusao milijun puta i skinuo. to, uz osobni kontakt sa instruktorom ukoliko postoji mogucnost je jedini nacin da se ista ikada kvalitetno nauci.
ili moras biti samouki fanatik.
ali vrijeme je tavko danas, svi mi zelimo sve, odmah, besplatno i bez ulaganja truda i napora.
zalosno, ili smijesno, ne znam ni sam