|
|||
|
|||
Bas 3/4 na prodaju
Prodajem beges 3/4 . smreka , bokovi javor, poledjina sper.Bas star pedesetak godina (graditelj nepoznat ), u odlicnom stanju .Prije 3 godine restauriran u Sremskoj Mitrovici.Sve sada vidne pukotine su sanirane i nijedna nije aktivna . Vrlo jakog i malo tamnijeg tona.
Sve druge informacije na privatni mail ili tel 00387 65 563 633 Last edited by ceko; 01-05-2009 at 14:30. |
|
|||
|
|||
Koja mu je cijenaa ??? =))
|
|
||||
|
||||
lep bas
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Čak jako lijep bas.
|
|
|||
|
|||
pozdrav iz vojvodine
da li je bas prodat i dolazi li u obzir neka zamena
|
|
|||
|
|||
Prodat nije a nezna se ...
Bas nije prodat ,
trenutno je jos na sredjivanju nekih sitnica ! Trebalo bi da bude gotovo ovih dana, pa ce mo vidjeti na sta ce ispasti ... |
|
|||
|
|||
molimo da se javite kad bude za prodaju imamo mi devojaka tj.sada zena udatih kod nas pa ce zetovi to doneti a imamo i jako dobrih muzicara koji su iz trebinja preko sarajeva nastanili kod nas tako da se sigurno preko njih i poznajemo a mozda smo i rodbina jbg. mali svet pa to ti je u svakom slucaju veliki pozdrav i svako dobro pa se cujemo
|
|
|||
|
|||
Zavrsen bas
Quote:
Postavit cu jednu vecerasnju sliku!Valjda uslikam koju po danu , za koji dan! Cim se sunce pojavi a ja malo vremena ugrabim! Last edited by ceko; 24-12-2009 at 21:59. Razlog: Dodavanje slike |
|
|||
|
|||
gdje se bas moze pogledat i probat?
|
|
|||
|
|||
Bas je u Trebinju ! Meni je najzgodnije da se tu proba .Mada, planiram za Mostar ovih dana nije mi ga problem ponijeti. |
|
|||
|
|||
Zavrsen bas (slike )
Evo 5 novih slika konacnog izgleda basa! I napomena da instrument ima futrolu.
|
|
|||
|
|||
Zavrsen bas (slike )
Evo jos 4 slike !
|
|
|||
|
|||
Koji majstor je popravljao bas? Koja je cena?
|
|
|||
|
|||
Neznam ko ga je napravio .Ali bas je dosta star.I ocuvan kao sto se i vidi + repariran. Cijena je navedena u gornjim postovima !
|
|
|||
|
|||
To je ok, ali koji majstor iz Sremske Mitrovice ga je popravljao?
|
|
|||
|
|||
Quote:
Po preporuci sam se uspio ugurat za mjesec dana ,na red za popravku, u njihovoj radioni.Ljudi su svojski odradili dogovoreno i ispoistovali rok.Sve pohvale! Radili su majstorsko-akusticni dio.Stanjivanje prednje ploce i gredica te ponovno flekovanje iznutra!Dok je estetski dio radio manje poznat majstor. |
|
|||
|
|||
Mandici su odlicni majstori, verujem da su ga dobro uradili. Jel cena ostala ista?
Kupujem bas mladjem kolegi koji tek pocinje pa bi bilo pogodno da nije tvrd. Ako mu se svidi spoljasnji izgled mogli bi doci probati. |
|
|||
|
|||
Quote:
Bas je po meni prosjecno tvrd.Ja nisam profesionalac i ne sviram cesto ali svadbu osviram bez problema.Imao sam i makse i tvrdje od ovog! Svaki bas je prokleto tvrd spram bas gitare.Bitna je volja ...! I naravno , spreman za probe i kombinacije ! |
|
|||
|
|||
Dobar je ovako na oko druze,samo opet bi ga valjalo probati malo...
ajd gledacemo mi doci dole ako skombiniramo taj bas kombo sto si govorio hvala i pozdrav |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|