|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
||||
|
||||
..i di i kad idete obavljat nuždu ...
|
||||
|
||||
O.K. zaboraviš tamburu......ali mi kao trojka krenemo na gažu sa jednim autom,potpuno trijezni,ničim izazvani pređemo 20 km,popijemo cugu prije svirke.krenemo svirat i vidimo da su kontra i harmonika tu ali da smo zaboravili bas!!!!
|
||||
|
||||
BAS?!!?? Aj k0ntru ili prim, ali bas? ovo još nisam čuo
|
|
||||
|
||||
kad sam svirkio sa sitnim satima, zaboravio sam dovesti bas na svirku.
svirali smo u zagrebu prethodnu svirku i bas je ostao kod mene u garaži, a dečki su otišli kući u novsku. nakon par dana imali smo svirku u sisku na koju su dečki stigli iz novske, a ja iz zagreba sa svojom kontrom. tamo sam shvatio da mi nešto fali... nije više bilo vremena da se vratim po bas, pa smo ga posudili iz sisačkog kud-a. prošla mi je priča: "ahm, ja sam iz zagrebačkog igk, pa takva i takva stvar, znate..." sisački kud se isto zove igk, pa su posudili bas zagrebačkom imenjaku.
|
||||
|
||||
pazi ovo;ništa nam nije falilo ni u autu,a išli smo sa golfom!!!!
|
||||
|
||||
VaŽno Upozorenje
Na dužoj turneji&gaži NIPOŠTO ne spavati sa Hedonistom u istom krevetu
..bili ste upozoreni......
|
|||
|
|||
Quote:
Znas da ja imam tanak san i da se lako budim,a onda se svasta moze dogoditi hehe... |
|
||||
|
||||
ti imaš lagani san????
ja bi to prije nazvao erotskim mjesečarenjem uz pomoć C2H5OH ali nema veze ,šetnja oko apartmana dobro mi je došla za vitku mi liniju....
|
||||
|
||||
evo, jedna pričica sa svirke... imena su prešućena.
svirao sam na moru s bendom koji je imao prilično jebežljivog primaša. taj mladić je skakao na sve što se micalo. tako je palo koketiranje s jednom gospođom, njemicom i sve je bilo ok dok njezin muž nije nešto posumnjao. međutim, primaš je bio snalažljiv dečko i sumnjičavom mužu pokazao na basistinu ženu (komada ) koja je došla u posjetu mužu na gaži, par dana na moru i tako to... nijemac je odmjerio gospođu basiste i pristao na ponudu za zamjenu partnera. primaš je odmah zbrisao negdje sa njemicom, a nijemac se nonšalantno dogegao do našeg stola, sjeo kraj gospoje-od-basa i diskretno krenuo u akciju... hehe... katastrofa. kad je zagustilo, odveo sam dijete tog njemačkog para, dječaka od nekih 8-9 godina na sladoled, da ne gleda tatinu katastrofu i ne zapitkuje gdje je mama. basista i primaš su poslije valjda riješili između sebe problem.
|
||||
|
||||
Nije sa svirke nego sa današnje probe. Ukratko , basist zapne za štok od vrata i puče glava na pola (basu); zapravo puko je onaj ukras na glavi... A najbolje , tom basu je to drugi put da je osto bez glave.. Na gostovanju u Vinkovcima dotična osoba (uljudni domaćin) je uzela bas iz busa da ga unese prostoriju za probu i na neku foru...odeee
|
|
||||
|
||||
Naša basistica razvaljuje štok i vrata na sobi di imamo probe, a basu još ništa nije, za divno čudo, mada, i ovako je u koma stanju ... jel tako Mery?
|
||||
|
||||
A ovaj bas je sam po sebi kanta... Majstor je neki Proskornjak (?)
|
|
||||
|
||||
eh, jesi ti vidio bas na kojem naša basistica svira?!?! prastari bas, nepoznatog autora, al stavrno je koma .... otpisan iz glazbene i dan nama na korištenje ... moš' mislit kakav je ...
|
||||
|
||||
Ista stvar i s našim... A kaj ćeš...
|
|
||||
|
||||
Ma, bitno da ima na čemu svirat, tj. da mi možemo imat probe, na svirke ga ne nosimo, jedino u gorice i takve stvari ... ako bude para i mogućnosti, naći će se već nešto.
|
||||
|
||||
hehe, strasno... nema gorega nek kad se neke instrumentu dogodi... i to novom...
Imali smo svirku u nekoj zagorskoj kleti i jedna zgodna cura se odlucila isprobati svoje BUBNJACKE sposobnosti na mojem 4 tjedna starom basu. Ja uljudno zamolim i objasnim da to nije za to, al onda udri i ne slusa... maknuo ja berdu sa strane i mislim si sve ok. Drugi dan otvorim ja futrolu i vidim prednja daska pukla... Da, ovo bi vjerojatno islo pod kategoriju "Tuzna strana svirke"...
|
||||
|
||||
Quote:
|
||||
|
||||
I treba.. J*beš pijane budale, meni tambura vrijedi više od njegovih 200kn za sve je ona meni. Ma da baci i 1000 evra...
|
|
||||
|
||||
Quote:
Tambura-gažerica je glasna tambura osrednje kvalitete kojoj se svašta u njenom tužnom životu dogodi. Pa i pijani gosti... Al onda uzmeš 1000€ kad je sje... |
|
||||
|
||||
Imam i ja dvije tambure... Al mi je ova "lošija" za gaže draža od one bolje, ljepše ...
|
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|