|
||||
|
||||
OK, ja kuvam čobanac! Dok ne naučim svirat držat ću se kuvače...
|
||||
|
||||
Quote:
prvo a-a' sam htio dosta slikovon prkazat cirkulativno kretnju (ponavljanje) tako da nemozes rec da nema veze sa frekvencijom..istina ja sam se baziro na ruku a ti na zicu ili na zvuk (si mislio)?ako na izvor onda je žica i nemogu se uzeti dvije nego jedna .. ako je zuk onda imas multi izvore (2 zice)..onda je preoblem u izlagajnu misljejna .. wiki je ok , al nemora uvjek biti tocna ,tocnije su kjnige. |
|
||||
|
||||
nekazem da ne vjerujem wiki ...
dobor bar smo nekaj razrjesili i znam razlike fer. .nego ono kaj ja pokusavam nataknuti je da bi postojala fre. nesto se mora ponavljati. ja volim prikaziavti ponavljajne preko kruga jer je "savrsen" primjer ponavljanja ..natrag na frekvenciju : znaci ti gledas koa izvor zvuka(frek) koa tamburu i sviraca skupa ?znaci neovisno o tonu izvora (zicama koje udarim)...odna je to druga stvar ... ja volim razlagat stvari na kompozicije znaci gledam na ruku i njedno gibajne i na zicu samu koa izolirani slucaj... |
|
||||
|
||||
Quote:
Ovdje trzanje treba promtrati s glazbeničke strane, a tek nakon postavljanja konvencija o tamburi i trzanju, na tim istim konvencijama temeljiti svoje matematičke ili fizikalne modele. Jer ovako stavljaš trzanje u službu alata kojim objašnjavaš to isto trzanje umjesto obrnute situacije, dakle objašnjavanje dobro definiranog trzanja matematičkim modelima.
Moj blog: The Third Side of the Pick Last edited by Vedran; 13-07-2008 at 23:07. |
|
||||
|
||||
Jao, jao, jao koliko postova oko frekvencije, a bez ikakve koristi. BTW, frekvencija je učestalost nečega* u jedinici vremena*... Hertz je mjerna jedinica koja se koristi pri mjerenju frekvencija valova (ne savskih nego zvučnih, svjetlosnih, radijskih...) pa je malo smiješno čuti da netko ima trzaj od 20 Hz.
(motor mog automobila piči na 83 Hz, ali to mu je maksimum jbg) A što jest jest; tu se svašta dalo pročitati, još me boli glava. Eh, da, žao mi je ako sam vam nanio duševne i ine boli svojom nenazočnošću posljednjih mjesec dana; nisam, naime, imao mogućnost internet konekcije. Obećajem da ću se popraviti.
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen Neki znaju što rade, a neki rade što znaju |
|
||||
|
||||
Heh, što sam zakuhao ja sa svojim hercima...
|
||||
|
||||
dizelaš?
|
||||
|
||||
Ne, zašto?
EDIT: U biti, vrti na 91,666666666666666666... Hz, krivo sam prepisao iz knjižice vozila
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen Neki znaju što rade, a neki rade što znaju |
|
||||
|
||||
Jebiga, nisi u kondiciji, a tko zna kako bi izgledala rasprava da si i ti bio ovdje.
|
||||
|
||||
Ma, ribica, maaaa maaaa
|
||||
|
||||
Ma, nek si se ti nama vratio, ribičičica!
Moj blog: The Third Side of the Pick Last edited by Vedran; 14-07-2008 at 22:58. |
|
||||
|
||||
da nije on morski pas?
" Jeb..i te dimovi , to ste vi sad izmislili , u moje vrijeme to ni postojalo !" Kontraš se samo nadovezao :" Pa zar ti nevidiš da ja nemam polja za te dimove ? Jedva da mi koji mol stane na vrat kontre ! " ------------------- www.hiperdev.com ------------------- |
|
||||
|
||||
... ajkula, drakula, bubašvaba, ninđakornjača, mijau-mijau...
|
||||
|
||||
Može meni ledena berba traminca?
|
||||
|
||||
... može - iako su mi crnjaci postali favoriti u zadnje vrijeme...
|
|
|||
|
|||
Quote:
NJE, pošto se ono i koristi od pamtivjeka i u narodu je najprihvaćenije |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|