![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dal bi možda neko mogo dat note ili reć mi šta udaram (kontra)
skidam po sluhu al nisam baš neki profesionalac.....skinem kosturski nekako ali mi fali dosta akorada |
|
|||
|
|||
![]()
A
Listaj lipo stara A.....H7........E napravi mi lada tamburo zasviraj ........E7.......A rastjeraj mi jada D Bol, beskrajna bol .........A........A7 u srcu mom D a tko, ljubavi tko .........E7 u srcu tvom Ne znam kako ti može falit akorada kraj ovako malo akorada u ovoj pjesmi, potrudi se sam skidat barem te jednostavne stvari. |
|
|||
|
|||
![]()
zahvaljujem puno....jebiga imo sam i drugih pjesama na pameti al bilo kako bilo puno hvala
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Evo moje note i midi ak će nekome trebati ubuduće. Sve je vrlo jednostavno i trebalo bi pomoći za početak
![]() Last edited by beeman89; 09-02-2013 at 12:55. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
svaka čast na trudu , samo jedan mali savjet piši ( sviraj ) oktavu niže svima koji budu koristili ove zapise bit će puuuno lakše |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Ovo za zapis sam svjestan ali ja sviram u normalnim pozicijama na primu samo što program zapisuje visoko note...Podesiti ću to u programu pa će biti dobro. Dobro je što ispod nota piše tab pa se lakše snaći. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
kvaka 22 je u tome da se prim zapisuje oktavu niže nego što zvuči
kada odsviraš 1. praznu žicu zvuči e2 ali se zapisuje kao e1 . to je dogovoreno davnih dana i postalo standard radi veće preglednosti ( većina tonova se nalazi unutar crtovlja ) u svakom slučaju samo napred ![]() Last edited by basdžija; 08-02-2013 at 09:53. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
osim prima, koji se zapisuje oktavu niže nego što zvuči, bas, bugarija (pa i gitara ako se negdje pojavi) se zapisuju za oktavu VIŠE od njihovog stvarnog zvuka. na kraju ispada da se samo bračevi i čelo zapisuju u istoj oktavi u kojoj i zvuče. ![]() a i tu je ostao problematičan e-brač za kojeg još nije dogovoreno pametno rješenje. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
( barem što se tiče literature za Hto iliti 100 tamburaša) dogovorili da ćemo e basprim zapisivati oktavu više - dakle najniži ton jest cis 1 radi bolje preglednosti . |
|
||||
|
||||
![]()
Osvježio sam file s notama. Mislim da je sad dobro i upotrebljivo
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote: