|
|||
|
|||
ima li netko knjigu za kontru/bugariju a da u njoj nisu samo akordi nego i stvari za učenje ...
pomozite mladom tamburašu |
|
|||
|
|||
note
Quote:
|
|
|||
|
|||
uzalud vam trud sviraci
Pozdrav...imas li mozda note od uzalud vam trud sviraci za berdu, bugariju, brac(1.,2.), bisernica (1.,2.)...unaprijed hvala
Last edited by bugariprimeteo; 05-11-2016 at 15:16. |
|
|||
|
|||
Ima li mozda netko note od Uzalud vam trud sviraci za berdu, bugariju, brac 1.,2., bisernicu 1.,2...unaprijed zahvaljujem na odgovoru
|
|
||||
|
||||
Ima čak i za čelo! Uzalud vam tvrd svirači:
Sing Sing Sing Last edited by DrugYaza; 05-11-2016 at 16:18. |
|
|||
|
|||
Hvala puno
|
|
|||
|
|||
Pozz, ne tražim note ali tražim jednu pjesmu..
Ugl koliko sam skonto pjeva ju Žec.. tekst bas i ne znam ali znam da se radi o Božiću... Daj nam Bože zdravlja,sreće... Tako refren krece |
|
|||
|
|||
Svima dobar dan,...
Dobar dan svim clanovima ovdje.
Malo da se i ja javim i malo napisem sta mi radimoovdje u njemackoj. Sviram ovdje malo Bajs, Berdu , sve pomalo po sluho i po notama, neznam citati note ali si ja to napisem da mogu svirat. Sviramo vec oko 3godine i bas nam dobro ide... Samo nemamo vise novih pjesama i ove stare vise ne mozemo cuti! Trebao bih komplete za cijeli tamburaski orkestar, cak imamo i violinu.. Na Youtube mozete cuti nase bozicne pjesme: https://www.youtube.com/channel/UCKL...nGXndkSvHMjj0w Pa evo, trazim drage ljude koji mi mozeju poslati note za cijeli orkestar, sve zabavne i narodne pjesme?! Vec sada hvala na pomoci!! catwalk72@gmx.de Pozdrav Daniel |
|
|||
|
|||
Ima jos ovdje zivota...??
Pozdrav svima....
Jeli ovdje jos ima zivota?? |
|
|||
|
|||
Ima li tko note zapisane za tam.orkestar od bilokakve pjesme, teme iz nekog filma? Ako ima neka mi pošalje evo mail: lacrymosa667@gmail.com
hvalaaa |
|
|||
|
|||
u san mi dodju tambure
Ima li tko note pjesme "u san mi dodju tambure"?
Hvala |
|
||||
|
||||
Čiro Gašparac - Leina
Leina
Last edited by beeman89; 10-06-2024 at 12:12. |
|
|||
|
|||
Jesi li nabavio notni zapis i txt sa akordima za Leinu?
|
|
|||
|
|||
Lp svim tamburašima, evo i ja nakon xy godina pokušavam opet svirati... Bisernica mi je u krvi i bilo je pitanje vremena kada ću opet krenuti... s obzirom na to da nemam više ništa osim samog instrumenta došla sam ovdije žicati neke note...
Sve što imate je dobrodošlo... hvala svima unaprijed!! Mail je bubamara.bubamara@gmail.com |
|
|||
|
|||
Pozdrav svim tamburašima. Evo okrenuo sam cijeli internet i nigdje ne mogu naći najljepše note koje je tambura ikad odsvirala, a radi se o pjesmi Zlatnih Dukata: Vukovar, Vukovar.
https://www.youtube.com/watch?v=8fNzegQJ0P8 To bi mi trebalo za sina koji ima 10 godina i ide u drugi razred muzičke škole za bisernicu, pa ako itko ima lijepo bih molio na bilo koji način, mail, wiber, whatsapp kako god.. chaby4@gmail.com 098-740-565 |
|
|||
|
|||
Vukovar.pdf
Evo pa ako nekom zatreba... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Moze meni note od pjesme Marjane,Marjane |
|
|||
|
|||
Pozdrav
Ima li tko note od pjesme Marjane,Marjane?
|
|
|||
|
|||
primam sve note što imate hvala
|
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|