|
|||
|
|||
probaj ovo:
|
|
|||
|
|||
Note za basprim (kola)
Bio bih jako zahvalan ako neko ima note kola za 1. basprim pa da mi pošalje na mail.
Konkretno me zanimaju ova: Dunda kolo Snježanino kolo Duškino kolo ako ko ima slučajno "Ej mati mati" onaj dio što prim plete A možete poslati i ostala zanimljiva kola Dosta toga sam već skinuo po sluhu al neke sitnice me zanimaju dusovski@gmail.com Unaprijed zafaljujem pozdrav |
|
|||
|
|||
e da, i tambura Paje Kolarića solo
|
|
|||
|
|||
note
jel ima netko možda note od pjesme kučerak u srijemu?
|
|
||||
|
||||
kuče rak? U sremu!
|
||||
|
||||
Sve je ona meni :)
Jedno početničko štivo. Zadnja strofa nije zapisana al svi znaju da se samo pomakne za pola tona na F#. Pozdrav!
|
|
|||
|
|||
Bio bih zahvalan ako ima tko note :
- Klapa Šufit-Ne diraj moju ljubav - Oči boje lavande - Bosutski bećari - Sad kada dosla si i Želim te noćas - Klapa Kampanel - Aj ća, volin te - Klapa Sveti Florijan - Nestalo je sve Hvala unaprijed |
|
||||
|
||||
Quote:
http://www.naklapskinacin.hr/interakcija/2.html
|
||||
|
||||
Kad zaigra srce u primaša
pozdrav ljudi, htio sam pitati postoji li možda partitura za instrumental, Kad zaigra srce u primaša?
(:
|
||||
|
||||
Quote:
upravo se ovih dana borim sa skidanjem i svaka snimka koju sam preslušao nije u potpunosti razumljiva i skidljiva... previše nota nadrobljenih u kratkom vremenu @ bumbar: mogu ti poslati svoju partituru koju sam složio sam, uz rezervu da nisam baš siguran da je sve točno... problem su mi završni taktovi 2. teme.
|
||||
|
||||
Quote:
|
|||
|
|||
Tražim note!
Ima li tko note za pjesmu ''Pola moga svijeta''?
|
|
||||
|
||||
Ja pijem da zaboravim
|
|
|||
|
|||
Jel ima neko note Bunjevačkih kola (Otvor prozor, Od divojko Bunjevko,Ja cura ti divojka, Veliko kolo, Malo kolo)?
Hvala! |
|
|||
|
|||
Quote:
jel bi mogao poslat note za:Oj, ti vilo Velebita,Čavoglave,Govori se da me varaš,Kuća na kraju sela,Jesen stiže dunjo moja,zvjezda tjera mjeseca i Da te mogu pismom zvati HVALA! |
|
|||
|
|||
A jel pjesma ''Jedan stari kbas'' pisana za A ili G bas? Ovo što piše mi se ne čini previše teško odsvirati , kao što je teško odsvirati Gerry-ev ''Mjesec'' koji je prilagođen za A-bas, a ja ga sviram na G-basu.
|
|
|||
|
|||
Jel ima ko note od pjesme viruj mi dado za bas-prim, ak neko ima nek posalje na mail--> ivan.5.culinovic@gmail.com unabrijed hvala
|
|
|||
|
|||
Raduj se svijete
Pozdrav ima li tko možda note od pjesme NHT-a Raduj se svijete ... hvala unaprijed.
mail: brkicboris@hotmail.com |
|
|||
|
|||
Bok el mi mozete poslati note od gazdi ja pijem da zaboravim ali slikane imam nekih problema nemogu otvorit
|
|
|||
|
|||
|
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|