|
|||
|
|||
Jel' ima tko (note)
Daklem, jedno pitanje...
Sto s pravima na notne zapise? Recimo, ja to sve poskidam, mi to lijepo navjezbamo, odsviramo na koncertu, slucajno nas cuje neki odgovorni i poslije nas tuzi jer mi nismo nikoga za to pitali!? Pozdrafcek! Last edited by bando; 21-03-2011 at 23:48. |
|
|||
|
|||
Sve što vidiš na stranici - moje je ili aranžera od kojeg imam dozvolu za objavljivanje - dakle, samo skidajte, svirajte i uživajte
pozdrav, Darko p.s. ako trebate nešto - javite se |
|
|||
|
|||
Zahvaljujem se i proslijedujem informaciju voditelju
|
|
|||
|
|||
na kojoj je to stranici
|
|
||||
|
||||
Quote:
http://www.tambura.com.hr u sekciji notni zapisi
|
|||
|
|||
Quote:
|
|
||||
|
||||
pa završen je. pogledaj:
http://www.tambura.com.hr/note.html |
|
|||
|
|||
Quote:
ja sam ocekivao malo vise pjesama... ali nema veze... evo, ako kome trebaju note, imam note ovih pjesama: na malenom brijegu, pusti selo neka prica, snasa, dolina gusakovca, fijaker stari (meni jako lijepa pjesma), vesela je sokadija, sumi sumi javore, dvije zelje, procvale su dunje na granama, hej salasi, lepe ti je zagorje zelene, i jos 100tinjak drugih... popis cu uploadat u petak ili subotu, a note kad prepisem u digitalni oblik. pa bi molio ako netko ima koji dobar program za tu namjenu... |
|
||||
|
||||
Quote:
|
|
||||
|
||||
a ja preporucam sibelius, iako ni finale nije los.
obadva imaju jednu veliku manu. skupi su (oko 500€)...
|
||||
|
||||
....
-sto bi placao 500 kad ima dzaba
|
|
||||
|
||||
Paaa... nije baš badava. Sibelius košta oko 150 MB
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen Neki znaju što rade, a neki rade što znaju |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Ja cu, nadam se sutra, uploadat Sibelius 1.4 ima 8 MB. A mozda i Sibelius 2 koji ima 40 MB.
Tamburaški sastav "U LAGANOM RITMU" ...samo sviraj samo se veseli, ne idi kući nitko te ne želi.... Last edited by shade1; 23-02-2007 at 12:00. |
|
|||
|
|||
note
imam notnih zapisa milijon pa ako nekom nesto treba neka se javi
|
|
|||
|
|||
Quote:
Spoved - kvartet gubec |
|
|||
|
|||
Quote:
1.Pece cica rakiju 2.Zelene Oci ( ide ovako: zelene su oci ostavile meine, zar cu ikad voljeti usne kao njene…………..) 3.Hiljadu suza majko 4.Starom cestom 5. Ti si me cekala 6. Ivana 7. Rujno vino 8. Pozdravi je pozdravi 9.Drmez od Hrascanski Cestitara 10.Procvale su dunje na granama 11.Ruzmarine moj zeleni 12.Jedno jutro rano 13.Kad procvijetaju jabuke 14.Breganova Polka (posalji mi sve nase polke koje imas !!!) 15. Cvala mi ruza mirisna 16. turopoljski drmes 17. Plave Ljubicice 18.Laku noc ljubavi Ili tako nesta slicno……………… Hvala unapred Krupi@hispeed.ch |
|
||||
|
||||
Quote:
Last edited by InfiX; 12-05-2007 at 19:50. |
|
|||
|
|||
Quote:
|