|
|||
|
|||
Tamburaški sastav??
Dakle ovako...
Nalazim se u Zagrebu i želja bi mi bila svirati sa nekim tamburaškim sastavom (ukoliko ima koji da traži primaša). Imam 22 godine, a prim sviram 12 godina, s tim da sam aktivno svirao 6-7 godina u KUD-u. Sad me uhvatila želja da malo proširim obzore i okušam se u nekoj grupi. Znam svirati sve od tamburaških instrumenata (bas, bugariju, brač, prim) s tim da mi najbolje leže brač i bisernica (koje i posjedujem). Dakle svi zainteresirani, ukoliko ima neka tamburaška grupa da traži primaša ili brač, koja svira domaće, zabavno, a i ostale izvedive stvari na tamburaškim instrumentima, neka mi se jave na PM. Također, ako postoje sviraći tamburaških instrumenata zainteresirani za osnivanje sastava (grupe) za sviranje tamburaških pjesama, zabavnjaka i svega ostalog izvedivog na tamburicama, nek mi se jave na PM. Hvala svima unaprijed! |
|
|||
|
|||
Traže se basista i kontraš koji zadovoljavaju gore zadane uvjete za osnivanje sastava.
|
|
|||
|
|||
Novi update...
Traži se basist da možemo počet radit... Molim da mi se javi ako ima koji slobodan basista, željan svirke i spreman za osnivanje sastava |
|
|||
|
|||
Ovo zadnje i je najveći problem u Zg. Teško se nalaze basisti.
|
|||
|
|||
Šta je to pa se u zagrebu tako teško nalaze basdžije?
Nitko neće da svira nešta tako veliko il? |
|
|||
|
|||
Čim je veće, to više košta.... troškovi su veći, a u državi recesija...
|
|
|||
|
|||
Ne znam zašto, ali je činjenica da su u deficitu. Iza njih su kontraši najveći problem, ostalo se još i nađe.
|
|||
|
|||
Istina, i dalje se traži slobodni basista
|
|
||||
|
||||
kontraši
E ima i kontraša koji su slobodni i koji bi svirali, bez brige.....
|
|||
|
|||
Ma ja mislim da nisu problem basisti, nego basevi (kao instrumenti). Svima nama je mnogo pristupačnije nabaviti naše primove i bračeve, nego basistima baseve. Predpostavljam da je velika večina tamburaša potekla iz kulturno-umjetničkih društava (kao i ja). Svirajući u kudu bisernicu, sa 15 godina sam dobio svoj prvi prim i uz njega sam narastao. A gde će dijete 15 godina staro dobiti bas?? Vrlo, vrlo rijetko, jedino ako ima doma od nekog svog tko se bavi, ili se bavio glazbom...
|
|
|||
|
|||
Pričam o Zg! Hvala, ali ne brinem se jer imam s kime svirati!
|
|