|
||||
|
||||
mašinice za bas
Gdje se mogu nabaviti nove mašinice za bas? Molim pomoć
|
|
|||
|
|||
mozes kod Yotke-a u Zvonimorovoj, ili kod Surry-ja u u Petrinjskoj(prolaz isopod volte sa desne strane kada gledas prema trgu..preko puta trgovackog suda)...
a ako zelis nesto skroz ekskluzivno moras naruciti izvana...pitaj Budu(basdjija) gdje je svoje nabavljao...
gdje god dodjem trijezan...uvjek odem pijan a gdje god dodjem pijan...vracam se jos pijaniji pitase me jednom dok sam odlazio iz birtije i pospremo prazne flase pive u djepove kaputa pa krenuo kuci ej ti, kuces s tim praznim flasama?! a ja cu ti na to......hick, ma pusti me, nosim mami kuci za paradajiz |
|
||||
|
||||
ako nisi voljan potrošiti barem 150 eura onda ovo nije link za tebe
http://www.rubner-markneukirchen.de/ ako tražiš nešta maaalo bolje ( 250 eura ) basina3 005_resize.jpg basina3 004_resize.jpg basina3 011_resize.jpg basina3 014_resize.jpg , a za više informacija javi se na pp Last edited by basdžija; 30-01-2009 at 10:16. |
|
||||
|
||||
DSC00002.jpg
DSC00003.jpg DSC00004.jpg evo ja sam mjenjao masinice malo prije nove godine,narucio sam ih od trgovackog putnika za Rubnerove proizvode i dobio ju za divno cudo po tvornickoj cjeni i bez carine!!!!!!!!!Masinice jesu malo skuplje(1940kn,bez carine i po tvornickoj cijeni) ali nezalim ni jedne kune za njih predobre su!!!!!!!!! pozz |
|
||||
|
||||
wow!! Najljepse masinice koje sam u zivotu vidio!
|
||||
|
||||
jeste bre
Nema stamali,i ja kazem......
|
|
|||
|
|||
daj pošalji broj od putnika za mašinice!
Last edited by CHEPSY; 02-02-2009 at 10:09. |
|
||||
|
||||
Evo ako još nekog interesira nabavio sam danas mašinice kod Surry-a za 600 kn solidne
|
||||
|
||||
Nije zlato sve što sja... Hoću reći, razloga za cijenu Rubnera sigurno ima (kakvoća materijala, prezicnost izrade).
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen Neki znaju što rade, a neki rade što znaju |
|
||||
|
||||
zato sam i napisao solidne za one koji nemogu izdvojit 150 do 250 eura za one najskuplje tak da znaju kak se cijena kreče otprilike
|
||||
|
||||
Quote:
da se razumijemo i one će poslužiti ! ovo je strojno " odrađeno " zato su malo jeftinije ždok se oni skuplji modeli ( ima ih i za 680 eura u novom katalogu ) rade isključivo po narudžbi . : Last edited by basdžija; 13-02-2009 at 14:25. |
|
||||
|
||||
Jbg tu ti dođe ona nama dobro poznata koliko para toliko muzike
|
||||
|
||||
kako da dođem do tog surry-ja, i da li on mašinice pošalje poštom mislim pouzećem?
|
|
||||
|
||||
javi se juri , on će ti sve pojasniti .
|
Tags |
dede |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|