|
||||
|
||||
Prodaje se basprim
Basprim prodaje primaš iz mog benda. Prije njega, dugogodišnji vlasnik bio je P.J. Gula. Prodavatelj (Todor, Gulin punac - na slici) je tvrdio da ga je izradio S. Beli, dok po nekim drugim poznavateljima (dr. I.P. himself), vjerojatnije je da ga je radio Trupel.
No, to i nije važno, tambura je odlična, za sladokusce... Cijena umjerena, realna. Za sada samo ova slika, bit će još za koji dan. Molim zainteresirane da se jave direktno Vicku na 098-515-458 todor.jpg
ˇıɔou od oǝʌoɹd ɯɐs ǝuɐp ǝɾןoqɾɐu ǝɾoʌs Last edited by tamburix; 10-09-2008 at 11:55. |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Ovo definitivno nije radio beli.
|
|
||||
|
||||
Izvinite sto se uvaljujem u temu, ali prodaje se bocanov basprim!!! Cijena i slike na pm! Ovaj put nije šala!
|
||||
|
||||
nema problema, ovaj vickov je ionako 50% prodan (čeka se još samo isplata )
|
||||
|
||||
Prodano !!!
Navodno još neki detalji se moraju dogovoriti, ali mislim da je stvar riješena. Gotovo sam siguran. I moram priznat da je bsaprim mrak nije ko od Žeravice ali je MRAK.
|
|
||||
|
||||
Jel se smije znati za koliko je otišao/će najvjerojatnije otići?
|
||||
|
||||
samo još onaj najdelikatniji dio... isplata.
|
||||
|
||||
Bando to najbolje zna... Hehehe...
Inače, nisam bio u prilici probati tamburu, ali mi se čini jako dobro očuvana. I čini m se da bi jedino tamish mogao dešifrirati generičko stablo te tambure. Ajde tamishe!
Moj blog: The Third Side of the Pick Last edited by Vedran; 01-10-2008 at 00:39. |
|
||||
|
||||
Tamish bi i znao...ali...(citat)
"....samo još onaj najdelikatniji dio... isplata"
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
||||
|
||||
To, majstore, to cijenim! Jebemu, takvu ekspertizu treba naplatiti!
|
||||
|
||||
E, sad je 100% prodan.
Ajd da te sad cujemo.... ...pa da ključamo.
|
||||
|
||||
ili Stevan ili Beli...
To ko ga je napravio, to se "čita" unutra, a po spoljnom izgledu mož da bude kogod'oćeš!
Aj', nek je sa srećom!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|||
|
|||
Jel o`sho Basprim?
|
|
||||
|
||||
Ošo, jakako, dobra tambura uvijek nađe dobrog kupca I kao što sam rekao:
Quote: