|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
||||
|
||||
Zašto?
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
gdje je bio manijak do sada?čovjek zna sve o našoj profesiji a i o svemu drugom koliko mi se čini...
|
|
||||
|
||||
Citao sam temu 2h!!! I nisam pozalio. Dođe mi jednog dana da i ja od nekog majstora naucim gradit tambure
|
||||
|
||||
nisam basprimas....ali brate mili..ovo je super....isto tako sam citao oko 2-2.5 sata ovu temu....i mislim da je stvarno ovakvu tamburu bilo tesko za izraditi..sve pohvale majstoru a i njenom novom vlasniku...nadam se da cemo se jednom sresti negdje i da cu ju imati priliku ako ne probati,onda cuti uzivo...pozz
|
|
|||
|
|||
...ako te put/svirka ili slično ponese u zg i okolicu javi se pa ćemo nešto organizirat, cuga, radler i to...
|
|
||||
|
||||
naravno,cut cemo se....
|
|
|||
|
|||
Super je tema, jedno od boljih gubljenja 2 sata u zadnje vrijeme...dali bi mozda bila neka mogucnost da se napravio ovakva tema o izradi prima? Posto ga sviram, bilo bi mi bio gušt vidjet njegov proces nastajanja. Svaka cast.
|
|
||||
|
||||
Možeš kod Majstora Tatića nabavit DVD o izradi i sve detaljno vidjet
|
|
|||
|
|||
Tambura
Sve pohvale!
Tambura izgleda predivno. Pozdrav! |
|
|||
|
|||
Majstor Tatić
Gdje se može nabaviti kontakt telefon od majstora Tatića?
|
|
||||
|
||||
na netu
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
||||
|
||||
Ovakve teme zlata vrede, svaka cast!! Sto se tice tona javot-orah, orah je malo meksi a i plemenitiji je ton... U ovom slucaju glasam za orah.
|
|
||||
|
||||
fantastično. Skidam kapu!
|
|