![]() |
|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|||
|
|||
![]()
Dragi prijatelji,Gis i As su POTPUNO isti tonovi.To je enharmonijska zamjena i gotovo.Ostavimo tonalitete kak veli mislim kvintas.
ISTI TONOVI |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() Quote:
enharmonijskom zamjenom,isto zvuče ali se drukčije zovu (pišu),ali,drugovi,ovo gore je jedini pošteni odgovor. A vi ostali... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ako su Gis i As isti, onda u ljekarni ubuduće tražim Gispirin!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja uopce nekontam kak moze bit to razlicito kad je sam drukciji naziv,kolko ja kuzim sve je stvar samo u tome kako ga iskoristit,vjerovatno u pjesmi ide neki pad prema dole pa je logicnije da bude as neko gis jer je krenilo neznam od h to sve al sve mi to nekako izgleda ko bespotrebno preseravanje...al opet mozda i ja nisam normalan ko zna
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Pokušaj pročitati temu ispočetka... Možda se iznenadiš koliko je cijela ta papazjanija oko as/gis relativna u odnosu prema drugim tra-la-la stvarima (ili nije)... ![]() A netko je rekao da je svaka rasprava zdrava... ![]() Ovisno o stajalištu, nitko od nas nije normalan, ili smo svi "prenormalni"... Kako Ti "paše"... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
....mudro zboris mladicu....
zapravo jedan ispravak netocnog navoda...rasprava o ratu izmedju hrvatske i srbije nije nimalo zdrava,znam iz osobnog iskustva ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
Način Prikaza | |
|
|