Postovanje.
Imam jedno pitanje ako se netko susreo mozda s ovime pa da kaze nesta. Ima jedan novi sastav u mom kraju, decki su krenuli godinu dana rada i sada bi si uzeli nekakav razglas, naravno logican korak i mislim da su nasli sve sto im treba osim instumentalnih mikrofona. I sada znate kako je to kad se krece, nema se novaca na bacanje pa kombiniraju nesta sto bi ih sluzilo iducih cca godinu dana da mogu izgurat s time, pa ako ih krene malo bolje da to zamjene. I sada pitali su me sta mislim o ovome:
http://www.franc-music-shop.com/mikr...ment-cardioide
Kazu mi da im je xy netko preporucio to, da je buba super za te novce, i da super radi, a posto se ja nek kontam u to ali rado posjecujem forum ovaj i registiran sam, reko da pitam za njih, mozda netko ima iskustva, pa da ne ulete momci grlom u jagode, jer realno za 900 kn mogu dobit Shurca 57micu koliko ja znam, al ima se svida princip bubice da nisi tamo ko drvena Marija. E pa sad dali se netko susreo s tim mikrofonom ili ima kakvo misljenje o njemu? Kazem znam i ja koji su popularne bubice, al usporedbom cijene 35tice koja je 1800 i ovog koji je 750 jasno vam je zasto im ono nije opcija kad kao bend kupe 2 citava ovakva za jednu 35icu. Ukratko da ne duljim jel se ko sreo s time, ima misljenje? Hvala unaprijed momci