|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
||||
|
||||
Shure Beta 98 H/C ili AKG C519 ???
Ljudi,zanima me dal netko od vas ima iskustva s ovim mikrofonima i od ova dva mikrofona koji bi bio bolji za kontru,a koji za basprim?
http://www.thomann.de/gb/shure_beta_98_hc.htm http://www.thomann.de/gb/akg_c_519_m.htm
|
||||
|
||||
Shure Beta 98 H/C
|
|
||||
|
||||
Beta 98, i za kontru i za basprim, neusporedivo bolje...Shure ima pravu kondenzatorsku kapsulu, kvalitetnije je napravljen, bolji sound, a i za Akg-a se mora kupiti posebno napajanje ako ide "na žicu", što u konačnici ispadne skuplje od Shure-a...
|
|
||||
|
||||
Može li shure ići sa istim mikrofonom i na žičnu i bežičnu varijantu.
|
|
||||
|
||||
Quote:
bitno mi je koji je bolji zbog samog ozvucavanja, komplikacije s instalacijom, sound itd...
|
||||
|
||||
Quote:
kao što rekoh, beta 98 puno bolje...bolji sound, komplikacija s instalacijom nema, kvačica je jako čvrsta i dosta velika... |
|
||||
|
||||
E to te ja pitam.Hvala na odgovoru
|
|||
|
|||
Što se tiče 98, ja sam isto uzeo h/c verziju sa fiksnim kabelom pa sam na kraju rastavio predpojačalo (crna tuba) i povukao nazad kabel sam mini xlr-om da se mogu štekat i u odašiljač od bežičnog. Malo zajebancije ali radi i ne kvari kvalitetu zvuka jer se ništa ne lemi već ima onaj konektor sa šarafićima. Ako te zanima javi se u pm pa ću ti objasnit kako
|
|
||||
|
||||
Dal netko zna koja je razlika između akg c516 i c519?
|
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|