|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|||
|
|||
Mislave, jeste li razmišljali o tome da baze složite u rack ispod miksete? To bi u velikoj mjeri smanjilo 'kabliranje' i rasklapanje.
Bodypack je bodypack i tu velike pomoći nema, okačiti dva komada k'o Kit Teler i praši...
|
|||
|
|||
Jesmo, razmišljali smo, i danas nam dolazi
|
||||
|
||||
Quote:
OOOOOOOOOOOOOO pa jel to moj bajser napravio prvi korak u ovom virtualnom tamburaskom svijetu.
|
||||
|
||||
Od kad smo na bezicnjake nas basista je presao na bas gitaru, ali bas je ozvucen i na bezicnjake kao i na zicu, Shadow i rokaj
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Evo da se i mi malo pohvalimo...Tamburaški sastav Fini dečki iz Jastrebarskog su potpuno bežićno ozvučen tamburaški sastav...Svi iz benda koristimo AKG naglavne mikrofone C520L i AKG bežićne stanice...(uglavnom AKG 450)...sve složeno u rek...brzina slaganja razglasa smanjena budući da je sve složeno iz reka na jedan kabal...svi koristimo punjive baterije tako da nema dodatnih troškova...uglavnom to je to!
|
|
||||
|
||||
Evo još jednom educiram i citiram sam sebe... Izgleda da nikad dosta "trubljenja" o pravopisu.
|
||||
|
||||
Inače, većinom punjive baterije koje danas koristimo tipa su NiMH koje daju napon od 1.2V zbog same strukture baterije (dok se eventualno moze napuniti do 1.3V cim ih iščupaš iz punjača). Glavni problem AKG WMS450 je taj da mu transmiteri rade na 1.5V, a ako staviš punjivu bateriju koja je napunjena na 1.2V, u startu će ti baterije bit "prazne".
Vidio sam za neke specijalne nove baterije koje su NiMH, inicijalno na 1.2V, ali imaju neku sitnu elektroniku koja im poveća napon na 1.5V pa služi kao alkalna baterija. Možeš li mi reći koje to punjive baterije koristite a da daju napon od 1.5V? Quote:
|
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|